ȘTIU, 21 decembrie 2021, cu Irina Ursu și Alex Anghel

La un an după invadarea Capitoliului în Statele Unite, avem și noi capitoliul nostru. Protestatarii anti certificat verde au luat cu asalt Parlamentul României. Jandarmii au fost doar spectatori.

Românii își pregătesc cadourile de Crăciun – în topul căutărilor sunt șmecherometrul și prezervativele cu sarmale.

Asiatam deja la o Mică Unire între moldoveni si romani – orasul Ialoveni e campionul infratirilor cu localități românești. Avea 13 „frați” în România, dar ca sa nu fie cu ghinion, tocmai s-a mai înfrățit cu 4.

Iohannis a furat startul! A depus coroana în cinstea eroilor Revoluției la prima oră a dimineții, ca să nu dea nas în nas cu „DRAGII LUI ROMÂNI”. „Vezi că te așteaptă  fanii la Parlament”,  i-au transmis aceștia pe pagina de Facebook.

Speranța moare ultima, dar moare! Unui român declarat mort, dar în realitate cât se poate de viu, i-a fost respinsă în instanță cererea de anulare a actului de deces. Acum sigur e mort… de supărare!

Organizația Națiunilor Unite se teme ca lumea să nu ajungă ca într-un scenariu din Terminator. Sunt discuții aprinse pe tema roboților ucigași – mai exact orice tehnologie de atac controlată de inteligența artificială.