La un an după invadarea Capitoliului în Statele Unite, avem și noi capitoliul nostru. Protestatarii anti certificat verde au luat cu asalt Parlamentul României. Jandarmii au fost doar spectatori.

Românii își pregătesc cadourile de Crăciun – în topul căutărilor sunt șmecherometrul și prezervativele cu sarmale.

Asiatam deja la o Mică Unire între moldoveni si romani – orasul Ialoveni e campionul infratirilor cu localități românești. Avea 13 „frați” în România, dar ca sa nu fie cu ghinion, tocmai s-a mai înfrățit cu 4.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Iohannis a furat startul! A depus coroana în cinstea eroilor Revoluției la prima oră a dimineții, ca să nu dea nas în nas cu „DRAGII LUI ROMÂNI”. „Vezi că te așteaptă  fanii la Parlament”,  i-au transmis aceștia pe pagina de Facebook.

Speranța moare ultima, dar moare! Unui român declarat mort, dar în realitate cât se poate de viu, i-a fost respinsă în instanță cererea de anulare a actului de deces. Acum sigur e mort… de supărare!

Organizația Națiunilor Unite se teme ca lumea să nu ajungă ca într-un scenariu din Terminator. Sunt discuții aprinse pe tema roboților ucigași – mai exact orice tehnologie de atac controlată de inteligența artificială.