Andreea Neblea, Felix Damian și Dr. Adrian Copcea, medic primar diabet, nutritie și boli metabolice, sunt în juriul de astăzi.

  • Cu 3 zile înainte să se împlinească un an de la război taberele Occident-Rusia își umflă mușchii. Într-un discurs de o oră, Puțin a spus că Occidentul e putred și el a provocat războiul. Rusia se retrage și din Acordul armelor nucleare așa cum era până acum. Din Polonia Biden și-a arătat din nou sprijinul pentru Ucraina – pe care nu o lasă să se predea.
  • Dobânzile în creștere nu i-au adus la disperare pe români – cel puțin jumătate se simt confortabile cu aplicațiile de banking. Totuși – același procent preferă să împrumute bani de la familie și prieteni – nu de la bănci.
  • Mănânci carne? Nu mai pupi întâlniri cu veganii. E o nouă tendință a celor care sunt fanii Acordului Climatic de la Paris: să scădem consumul de carne cu 71% până în 2030.
  • Cum e mai bine să fim plătiți? Cu luna ca în prezent? Cu ziua sau cu ora? Salariul cu ora poate deveni noua realitate, Olanda e prima țara care vrea facă noi contracte. La angajare negociezi câți bani vrei pe oră, nu pe lună – ca să fie plătit fiecare pe cât muncește.
  • Fă ce spune proful de etică, nu ce face! Un lector universitar din Cluj care predă etică și integritate academică a fost arestat pentru luare de mită. Lectorul le cerea câte 1200 de euro studenților care voiau să ia 10 la examen.
  • Premiile BAFTA devin serial. Organizatorii sunt acuzati de rasism: ”Au castigat doar albii!” – la nominalizări au fost insa 40% non-albi.

Recomandări

LE FACEM FAȚĂ?
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA
CE ALEGE ZUCKERBERG ÎN MODĂ
CONGRESUL DĂ 95 MLD. PENTRU UCRAINA - ISRAEL - TAIWAN
FAC BAIE DE MULȚIME
A VĂZUT MOARTEA CU OCHII