Suntem prinși la mijloc în conflictul militar dintre americani si rusi. Putin le cere americanilor sa ia toate trupele NATO din România și Bulgaria. Președintele Iohannis a reacționat în stilul lui. A convocat Consiliul de Apărare a Țării pe miercuri. Pană atunci privește cu atenție și îngrijorare.

Se îngroașă gluma! Bucurestiul arată a sat fără câini. Este blocat pentru a doua zi la rând de un protest ilegal al șoferilor. 1.400 de autobuze, tramvaie și troleibuze care ar fi trebuit să fie pe traseu au rămas din nou pe loc. La fel și sute de mii de bucuresteni care trebuiau sa ajungă la muncă, la scoala sau la medic.

Românii s-au născut obosiți. Acum e dovedit științific – ăsta e motivul pentru care week-end-ul de 4 zile e noul sport național. După doi ani de pandemie a început avalanșa de călătorii în țările de pe lista roșie, galbenă și cum o mai fi.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

În plină incordare de muschi dintre Putin și Biden, echipa de jurnaliști a opozantului sau – Aleksei Navalnîi – a făcut rost de imagini din palatul lui Putin de la Marea Neagră, evaluat la peste un miliard de dolari.

Peste un milion de locuitori a pierdut România în ultimii zece ani, scrie ZF. I-am pierdut pentru că mulți aleg să plece în străinătate dar și pentru că mor mai mulți români decât se nasc.

Bursa de la București scade accelerat după anunțul Rusiei. Peste un miliard de euro s-au evaporat în ultima zi. Fenomenul e general- bursele din America și din SUA sunt și ele pe roșu.

Actorul român Sebastian Stan va avea parte de provocarea vieții în filmul biografic cu Pamela Anderson și Tommy Lee Jones. A fost bătaie mare pe cine va interpreta vocea penisului lui Tommy Lee.