• Se lasă cu scandal în Parlamentul României – nu faci parte din Democrativă, nu ai ce să cauți pe loc rezervat pentru PNL! Cam așa s-ar traduce motivul pentru care deputații Florin Roman și Vîlceanu s-au luat la harță.
  • Ciolacu ne-a promis călătorii fără vize… uite că a și făcut-o! Dar nu te bucura degeaba, n-am scăpat de viza pentru State. Deocamdată, vom putea călători în Turcia doar cu buletinul. Erdogan a dat decretul, după vizita lui Ciolacu.
  • „Sarea în bucate”… o poveste din alte vremuri! Acum ai lingura inteligentă, pentru toate gusturile – e noua invenție a japonezilor, imită gustul sării, ca să mănânci mai sănătos, dar la fel de gustos.
  • N-avem soldați suficienți în Armata Română? N-are nimic, îi înlocuim cu drone! Ministerul Economiei va semna un contract cu producătorul american de drone Periscope Aviation. DEALUL va fi făcut chiar săptămâna asta, odată cu Expoziția Internațională pentru Apărare de la Romaero.
  • Ți-a plăcut să stai la CHAT cu Scarlett Johansson? Petrecerea s-a terminat! Actrița nu s-a lăsat convinsă ca Sam Altman să-i folosească vocea pentru Chat GPT. Vocea vedetei a fost înlocuită cu una asemănătoare, aproape că nu faci diferența.
  • Te ții pe lina de plutire cu 100 de mii de euro? Jobul tău e doar să stai la piscină toată ziua… si ești și plătit pentru asta!

Recomandări

CUM SE ÎNCHEIE SAGA LA S1 SI S2?
E BĂTAIE PE POSTUL LUI DRULĂ
CIUCĂ VREA CANDIDAȚI DIFERIȚI LA PREZIDENȚIALE
CRESC INVESTIȚIILE ÎN ARME NUCLEARE
ÎNCEPE EXAMENUL DE BACALAUREAT
INSIDE OUT 2 DOBOARĂ RECORDUL