• A ieșit fum alb de la Parlament. Habemus candidat la primăria generală – au anunțat liderii coaliției PSD-PNL. Medicul Cătălin Cîrstoiu a fost prezentat oficial de careul de ași – Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă, Sebastian Burduja și Gabriela Firea.
  • Banii aduc sau nu aduc fericirea?Hashtagul HOW TO MARRY RICH are deja 4 milioane de accesări pe social media. Multe soții-trofeu dau sfaturi despre locurile unde poți găsi un viitor soț cu avere. Imediat la ȘTIU.
  • Inteligența artificială dă viață unui muzeu din America. Veteranii din al doilea Război Mondial s-au întors să le dea lecții lui Zelenski și Putin. Cum poți afla prin ce au trecut soldații și asistentele medicale din anii 30-40 – afli in seara asta, la ȘTIU.
  • Banii vin, banii pleacă. Comisia Europeană avertizează că proiectele finanțate din PNRR evoluează prea lent. Riscăm să rămânem fără bani europeni
  • Laptele de vacă a fost promovat la rang de medicament – cercetătorii vor să trateze cu el diabetul. Vaca brună din Brazilia poate să producă lapte cu insulină după ce a fost modificată genetic de cercetători.
  • Vrei copil dar nu și responsabilitatea care vine la pachet?Am găsit online soluția perfectă, bebelușii din silicon. Păpușile se numesc Reborn Babies și au devenit un trend pentru femeile care vor să vadă cum e să ai grijă de un nou născut.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
AI LIBER LA TREN
400 DE CADAVRE, GĂSITE ÎN GAZA
CE FILM VEZI AZI?
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ