• Implanturile lui Musk țin omenirea în șah – omul cu CIP face rocada cu supergeniile planetei. Deși nu își poate mișca mâinile, mută cursorul mouseului cu puterea minții asistate de noua tehnologie.
  • Crezi că ai de unde alege? Coaliția PSD-PNL a publicat lista candidaților la europarlamentare. Lista e deschisă de Mihai Tudose și Rareș Bogdan. Pentru că a renunțat la pretențiile pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea a fost recompensată cu o candidatura la Parlamentul European.
  • „Serviți aici sau la pachet?”… de acum restaurantele din România vor fi obligate să te întrebe asta. Asta spune noua lege care intră azi în vigoare: ce nu mănânci, iei cu tine acasă, la pachet. Totul ca să nu mai facem risipă alimentară.
  • Mergeți pe mâna românului!… americanii de la Washington Post consideră că cea mai bună inițiativă legislativă europeană, care să țină AI-ul sub control, este a europarlamentarului Dragoș Tudorache.
  • Indienii fac Marele Paris – e de cinci ori mai mare, se vede din spatiu si se invarte dupa soare – e parc fotovoltaic!
  • O rază de speranță că am putea reveni la traiul de dinainte de pandemie – banca centrală a Elveției a scăzut dobânda de referință. Deocamdată e singura dintre băncile importante care fac asta – americanii au menținut dobânda de referință, după ce Banca Europeană și Banca Mondială au făcut-o și ele.

Recomandări

JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
ÎȚI INTRĂ LA SUFLET
APPLE, ÎN DISCUȚII CU OPENAI
AU GĂSIT CHEIA SUCCESULUI