Răzvan Țupa, Mădălina Bucur și Constantin Pacea, încă de la începuturile sale, unul dintre liderii generaţiei ’80 în pictura românească sunt jurații de astăzi.

  • Guvernul României a dat azi în mintea copiilor. Ședința a fost condusă de elevi – care au aflat că ar putea sa obțină drept de vot de la 16 ani.
  • „La politică si la fotbal se pricepe toată lumea”, spune o vorba. Mondialul din Qatar o demonstrează din plin. Acum vorbim de fotbal în termeni de politică. Erdogan și rivalul Abdel Sisi, liderul din Egipt, nu și-au vorbit din 2013, dar au avut amical la Doha la meciul de deschidere, iar căpitanul Iranului vorbește nu despre obiectivele echipei la mondial, ci despre drepturile omului în țară sa.
  • Boala care lovește cuplurile din întreaga lume – a apărut burn-out-ul în relație. Mai poți să iubești când obosești?
  • Și totuși, Alex, la mondial e vorba mai întâi de toate despre goluri și victorii. În lipsa berii, după care strigau suporterii, ecuadorienii s-au răcorit cu goluri în meciul de deschidere cu Qatar. Englezii au dat goluri cât pentru tot turneul, în meciul cu Iran, iar americanii joacă după cum li se cânta de la Casă Albă.
  • Șapte ani, atât mai au astronauții de stat pe pământ – NASA vrea să îi mute pe lună. Șeful programului Orion a spus într-un interviu că cel tărziu în 2030 astronauții vor putea să locuiască și să facă cercetare pe lună.
  • Musk renunță la lista neagră și îi aduce înapoi pe exilații de pe platformă. Primul care a scăpat de interdicții a fost Donald Trump. Chiar dacă nu a reușit să câștige senatul, Trump a câștigat în schimb votul abonaților de pe twitter.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA