• IOHANIS S-A ÎNGRIJORAT, RUȘII S-AU RETRAS. Iohannis s-a îngrijorat de situația de la granița cu Ucraina, a anunțat că va convoca Consiliul de Apărare săptămâna viitoare. Imediat rușii au anunțat că se retrag. Noroc cu weekendul președintelui că s-a rezolvat totul.
  • SĂ SE DIGITALIZEZE ORICE! Premierul Cîțu vrea digitalizare pe loc, ministrul Teleman amenință cu amenzi primăriile care nu se înscriu pe ghiseul.ro. Situația din teren e măcar amuzanată. În Dolj sunt doar nouă localități înrolate și ghișeul e în fundul curții.
  • CLUJUL, ORAȘUL VIITORULUI. Proiect urban ieșit din comun la Cluj. Cartier de 700 de milioane de euro cu heliport și telegondolă, la 1.500 de euro metrul pătrat construit.
  • A CUI E MINUNEA UIPATH. Ion Țiriac a făcut primul miliard de euro la 70 de ani, Daniel Dines din Onești a făcut 7 miliarde de dolari miercuri. Lansarea la bursă a UiPath este considerată un succes împotriva statului român de ministrul Economiei.
  • UE NE CHEAMĂ LA MEDIDAȚII. Uniunea Europeană vrea negocieri pe planurile de 40 de miliarde de euro trimise de România.
  • 1 IUNIE NU VA FI ZIUA ELIBERĂRII. Președintele Iohannis îi avertizează pe români că la 1 iunie nu vine eliberarea. Mai sunt multe de făcut, cum ar fi câtvea milioane de vaccinuri.

Răzvan Țupa, George Mihalcea și Cătălin Briciu, antreprenor, sunt juriul acestei ediții.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA