• IOHANIS S-A ÎNGRIJORAT, RUȘII S-AU RETRAS. Iohannis s-a îngrijorat de situația de la granița cu Ucraina, a anunțat că va convoca Consiliul de Apărare săptămâna viitoare. Imediat rușii au anunțat că se retrag. Noroc cu weekendul președintelui că s-a rezolvat totul.
  • SĂ SE DIGITALIZEZE ORICE! Premierul Cîțu vrea digitalizare pe loc, ministrul Teleman amenință cu amenzi primăriile care nu se înscriu pe ghiseul.ro. Situația din teren e măcar amuzanată. În Dolj sunt doar nouă localități înrolate și ghișeul e în fundul curții.
  • CLUJUL, ORAȘUL VIITORULUI. Proiect urban ieșit din comun la Cluj. Cartier de 700 de milioane de euro cu heliport și telegondolă, la 1.500 de euro metrul pătrat construit.
  • A CUI E MINUNEA UIPATH. Ion Țiriac a făcut primul miliard de euro la 70 de ani, Daniel Dines din Onești a făcut 7 miliarde de dolari miercuri. Lansarea la bursă a UiPath este considerată un succes împotriva statului român de ministrul Economiei.
  • UE NE CHEAMĂ LA MEDIDAȚII. Uniunea Europeană vrea negocieri pe planurile de 40 de miliarde de euro trimise de România.
  • 1 IUNIE NU VA FI ZIUA ELIBERĂRII. Președintele Iohannis îi avertizează pe români că la 1 iunie nu vine eliberarea. Mai sunt multe de făcut, cum ar fi câtvea milioane de vaccinuri.

Răzvan Țupa, George Mihalcea și Cătălin Briciu, antreprenor, sunt juriul acestei ediții.

Recomandări

X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
MOMENTUL ATACULUI
ESA CREEAZĂ O ECLIPSĂ ARTIFICIALĂ
SOMN UȘOR, TRUMP!