• La anul și la mulți bani! Să vina 2024! Ce îi convinge pe români că vor da lovitura la anul și se vor umple bani! Avem și proba, și statisticile: o treime dintre români speră la mai bine, la anul.
  • Romanian dream, amercian dream! În curând, și copiii românilor pot rămâne singuri acasă când părinții zboară la New York. Compania aeriană Hisky anunță că din vară vom avea zbor direct până la New York. E un semn că în curând vom scăpa și de viza americană?
  • Albii cresc la bursă! Britanicii reinterpretează politically-corectnessul! Dau burse universitare de 400 de lire sterline pentru viitorii studenți. Condiția – să fie albi!
  • Așa se nasc miliardarii. Plini de bani, dar au și suflet? De ce miliardarii nu le mai dau cadouri scumpe de crăciun copiilor lor. Ciocolata nu le mai place? Dacă e însoțită și de un pachet de acțiuni ale companiei, e cadoul perfect!
  • Scoală gazdă din pătuț și ne dă cozonăcuț! Există crăciun fără cozonac? Nu asta e dilema românilor de sărbători, ci cum să aleagă din zecile de feluri care au apărut pe piață. Să fie clasic, cu amaretto, vanilla spice sau cu brandy? Dacă nu știi să-l faci în casă, poți să dai cu banul!
  • M-a trimis „santa” la capre! Și…de ce sania lui santa claus nu face hop-hai-hop, țâr-țâr-țâr, ca a moșului de prin colindele românești? Pe el l-au învățat părinții să mâne renii, nu l-au trimis la capre, cum era tradiția pe la noi.

Recomandări

CE FACEM CU DEZINFORMAREA?
CUM SCHIMBĂM EDUCAȚIA?
UNDE MERGI AZI?
UNDE MERGI BANII?
ATACURI ÎN UCRAINA
„FEMEILE NU SUNT LIBERE”