Răzvan Țupa, Balazs Barabas și Radu Delicote, analist politic, sunt în juriul de stăzi

  • A trecut ziua discursurilor, astazi e ziua planurilor. Biden le-a dat întâlnire la Varșovia liderilor estici din NATO. Iohannis vrea o mai mare implicare a americanilor la Marea Neagra. Are și un mesaj pentru Zelenski – vă vom sprijini pana la victoria finală!
  • Ne luam viteză pe autostradă. Nu te gândi că drumurile de mare viteză se vor înmulți peste noapte, dar avem promisiuni că se vor înmultți benzile, pe trei tronsoane existente. Autostrada Bucuresti – Pitești va avea trei benzi pe toata lungimea.
  • Asta e iubirea eco? Doar un duș pe săptămână – sau două împreună. Asta cel putin pana la ploaia care va veni!…
  • Ce Untold sau Summerwell??!! Putin face la Moscova cel mai tare festival din estul Europei. Iar daca n-ai bani de bilet, îți dă Kremlinul 500 de ruble și îți asigură și transport, cu autobuzul, numai să vezi one-man showul lui Putin. Totul pentru gloria Mamei-Rusia.
  • Ceaușescu n-a murit! Fără politică la televizor! Cine vine cu propunerea care le dă fiori romaânilor obisnuiți să spunaăbancuri cu politicieni?!
  • Și… încă o replică la cutremurele care ne-au băgat în sperieți… replică din partea Guvernului: Nu știm câte școli sunt în pericol de prăbușire. ,,Cred în jur de…” , e răspunsul oficial.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII
MESAJUL REGELUI CHARLES
BEYONCE LANSEAZĂ UN NOU ALBUM