Fără vaccin, fără guvern și un sistem de sănătate epuizat – așa descriu jurnaliștii nemți situația de la Chișinău, la doi pași de noi, ca să nu uităm cum eram și noi, nu demult, și ce înseamna puterea comparației cu o țară care nu s-a întâlnit încă cu Europa.

DACA UE NU E, NOI CINE SUNTEM?

România ratează în fiecare an din taxele pierdute 4 spitale de 1 miliard de euro fiecare. Cine răspunde? Cine vrea și are timp – altfel, fără aproape 13 miliarde de lei de la UE nu ne iese bugetul nici anul ăsta.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

PRIMUL INCIDENT LA VACCINARE

Șoc anafilactic dupa vaccinul Astra-Zeneca rezolvat pe loc de medici. România a primit astăzi cel mai mare transport Pfizer și speră să atingă primul milion de oameni vaccinați curând. În Slovacia e dramă, țara cere ajutor: are 100 de morți pe zi, cea mai ridicată rată de victime din lume.

LANȚUL AMINTIRILOR

Guvernanții sunt chemați la închisoare să vadă ce înseamnă să stai ore în plus la serviciu printre detinuți și să fii plătit tot mai prost.

SCAUNELE ȘI RINOCERII

Ambasadorul României în America e mutat spre Iordanica – toata lumea se întreaba dacă fostul șef SRI, George Maior, odinioara posibil premier, poate candida la presedinție în 2024.

CÎȚU SE CREDE LA MINERIADE

Premierul Cîțu le promite oamenilor ceva de care sigur nu știau că se mai poate. Nu vom avea nicio mineriada cât e el premier. În Valea Jiului mai lucreaza 3.000 din cei 53.000 de mineri.

Mădălina Bucur, Tatiana Lipchin și Adelina Maria au fost juriul de luni.