• „Putin pregătește anexarea Transnistriei”, e avertismentul lui Ghenadie Ciorbă, opozant al regimului pro-rus de la Tiraspol. Liderul regiunii a convocat un congres al deputaților pe 28 februarie și acuză Moldova că le încalcă drepturile transnistrenilor.
  • „Ați greșit calculele, băieții mei!”… e reacția liderilor AUR pentru Ciolacu și Ciucă, după anunțul comasării alegerilor și participării PSD-PNL pe liste comune la europarlamentare. Partidul lui Simion se vede deja câștigător la alegerile din vară.
  • Cu chatu’ la psihiatru! Efectul „noaptea minții… artificiale” l-a blocat pe chat GPT în premieră – pentru câteva ore n-a fost în stare să lege nimic inteligibil.
  • „Ne-am săturat să facem pe medicii terapeuți pentru Generația Z” – e mesajul liderilor de la Londra pentru tinerii care refuză să muncească – „se dau bolnavi și discriminați, iar pe noi asta ne costă 22 de miliarde, doar ajutoare sociale!”
  • Statuia asta e criticată… PE CAPETE! Are prea multe… pe cap de locuitor și i-a băgat în sperieți pe oamenii din Iași. „E doar o ilustrație a lumii politice din România. Dacă nu vă place, criticați clasa politică, nu autorul lucrării!” – sare lumea în apărarea sculptorului.
  • Creșteți și vă înmulțiți!… iar dacă ceva nu merge, vă dă Taica Popa niște afrodisiace. Îndemnul ăsta i-a pus curce unui preot, e cercetat pentru trafic ilegal.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
OLIVIA RODRIGO NU MAI CÂNTĂ ÎN UK
GOOGLE DĂ BANI GREI LA APPLE
GEN Z SE DISTREAZĂ CU POWERPOINT-URI