• „Putin pregătește anexarea Transnistriei”, e avertismentul lui Ghenadie Ciorbă, opozant al regimului pro-rus de la Tiraspol. Liderul regiunii a convocat un congres al deputaților pe 28 februarie și acuză Moldova că le încalcă drepturile transnistrenilor.
  • „Ați greșit calculele, băieții mei!”… e reacția liderilor AUR pentru Ciolacu și Ciucă, după anunțul comasării alegerilor și participării PSD-PNL pe liste comune la europarlamentare. Partidul lui Simion se vede deja câștigător la alegerile din vară.
  • Cu chatu’ la psihiatru! Efectul „noaptea minții… artificiale” l-a blocat pe chat GPT în premieră – pentru câteva ore n-a fost în stare să lege nimic inteligibil.
  • „Ne-am săturat să facem pe medicii terapeuți pentru Generația Z” – e mesajul liderilor de la Londra pentru tinerii care refuză să muncească – „se dau bolnavi și discriminați, iar pe noi asta ne costă 22 de miliarde, doar ajutoare sociale!”
  • Statuia asta e criticată… PE CAPETE! Are prea multe… pe cap de locuitor și i-a băgat în sperieți pe oamenii din Iași. „E doar o ilustrație a lumii politice din România. Dacă nu vă place, criticați clasa politică, nu autorul lucrării!” – sare lumea în apărarea sculptorului.
  • Creșteți și vă înmulțiți!… iar dacă ceva nu merge, vă dă Taica Popa niște afrodisiace. Îndemnul ăsta i-a pus curce unui preot, e cercetat pentru trafic ilegal.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?