• Ministrul Sănătății vrea precauție, prefectul Berbeceanu se conformează. Bucureștiul deschide retaurante doar de luni! Nu de sâmbătă, cum era primisiunea de ieri.
  • Poate nu ne deschidem nici de luni. Cine știe? Avem încă o problema. După ce a băgat spaima în toată planetă, nouă tulpină britanică a COVID-ului face deranj și la București. Încă doi pacienți au fost depistați cu noua tulpină. Ei nu au călătorit în afară țării.
  • Germania, pământ românesc.  Sunt cifre care ne pun pe gânduri și ne dau chiar fiori. Copiii noștri se nasc tot mai mult departe de casă. România pierde de la an la an una dintre cele mai de preț bogății – copiii.
  • Muncitul cu ziua poate reveni la modă în România. Cel puțin în lumea restaurantelor și cafenelelor. „E alba-neagra. Angajăm azi că să le spunem pă mâine” – se plâng cei care ne-ar da pâinea noastră cea de toate zilele, dar nu chiar azi.
  • Ce faci când ai prea multe probleme? Dacă „sună un prieten” nu te ajută, încearcă „sună un ministru!”. Au ei treabă la Guvern, dar își fac timp și pentru ține pe persoană fizică. Să intervină când e cazul.
  • 6.000 de români se joacă toată ziua și sunt foarte bine plătiți pentru asta. Povestea unor oameni care au făcut zeci de ani de școală că să îi învețe și pe alții să se joace.

Andreea Perminova, Alex Anghel și invitatu special, Francisc Doboș, sunt juriul acestei ediții.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN