Balazs Barabas, Răzvan Țupa și George Haber, ,,antreprenor în serie”, sunt juriul de astăzi

  • Drumurile noastre toate nu se vor întâlni vreodată. La împărțirea banilor pentru infrastructura rutieră, Guvernul a dat jumătate din banii ceruți de constructori.
  • Telefon să nu mă minți, bebelușii nu au dinți. Robotul lui Samsung a lipsit de la orele despre evoluția corpului uman – utilizatorii acuză că funcția de editare foto a telefoanelor pune dinți bebelușilor.
  • Cum arată viitorul asigurărilor medicale? Noua Zeelandă pregătește milioane de dolari pe an pentru decepțiile din dragoste!
  • Programarea copiilor pe ochi frumoși: Alegi culoarea, înălțimea și ce hobby-uri să aibă viitorul tău copil. Cum poate tehnologia să creeze un dezechilibru în societate – imediat la ȘTIU.
  • A apus vremea când Iohannis privea cu atenție și îngrijorare – i-a sărit țandăra. S-a războit cu Comisia Europeană. De vină sunt despăgubirile primite de fermierii români rămași cu cerealele în depozit din cauza grânelor ieftine din Ucraina. Pagubele sunt de 200 de milioane de euro, dar la București au ajuns doar 10 milioane.
  • N-AU vrut să transforme apa în vin și i-au dezamăgit pe nuntași. După chipul și preferințele mirilor – la o nuntă din Anglia, mirii au pus pe mese doar apă. Nicio picătură de alcool n-a curs în pahare.

Recomandări

RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI
FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI