Marcela Feraru, Mădălin Mihai și Marius Bostan, antreprenor inițiator RePatriot, sunt juriul de astzăzi

  • Unul dintre marile creiere ale tehnologiei din ultimul secol, Bill Gates, a analizat Inteligenta Artificială și a dat 7 verdicte. Culmea e că România ar putea fi una dintre cele mai avantajate țări – dacă folosește AI-ul isi poate rezolva Educația si Sănătatea.
  • Xi Jinping a plecat din Europa fără să vorbească deloc cu Zelenski. Concluzia analistilor strategici după vizita de 3 zile a lui Xi acasă la Putin e că pentru prima oară în Epoca Modernă – Rusia se pozitionează sub China.
  • Renunți la emoji? Cu prea multe emoticoane în mesaje, dai greș la agățat! Bărbații primesc noi lecții de dating online pentru femeile prezentului – mai greu accesibile.
  • S-au alarmat ardelenii! Harta Ungariei Mari – cu teritorii din Transilvania și Maramureș incluse în Ungaria – va putea fi văzută la meciurile nationalei Ungariei. Deocamdată în tribune. Federația Română s-a plâns la UEFA și concluzia e că ungurii interpretează cum
  • Și asta e atitudine de lider puternic. „Eu sunt șeful! M-ati votat fac cum cred eu” a fost mesajul de azi al lui Macron pentru milioanele de protestatari care ies în stradă nemultumiti pentru că sunt puși să muncească cu doi ani mai mult.
  • ,,Nu luați pizza cu prostii, ii imbolnăviți pe copii!” Italienii sunt revoltați pe rețetele de pizza din Australia – cu ciocolată, prăjituri cu mere și mango.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA