Felix Damian, Balazs Barabas și Irineu Darău, senator în Parlamentul României, sunt juriul de astăzi.

  • Românul Istvan Kovacs va fi al 4-lea oficial în brigada de arbitri a meciului Uruguay – Coreea de Sud. În aceeași poziție a fost și la meciul de deschidere a mondialului de fotbal.
  • Ani de zile am bătut la ușă la Spațiul Schengen, dar azi a batut și Schengen-ul la noi. Comisia Europeană a publicat astăzi ultimul raport din Mecanismul de Cooperare și Verificare – celebrul MCV. Codașele Europei de până acum la Justitie au primit bifa care ne apropie de lumea bună, deci – tehnic vorbind și de spațiul Schengen.
  • Clotilde Armand își mai face un plan pentru Bucureștiul modern – parcări smart. Unele chiar în locurile urâțite de bucureștenii care și-au făcut garaje ilegale. Partea proastă e ca vor fi doar 75 de locuri, deocamdată.
  • Violența domestică rămâne un capitol deschis și adânc în România. În doar doi ani de la lansare, aplicația care sprijină victimele violenței domestice a fost folosită de aproape 32.000 de ori. De la începutul anului și până acum, au fost emise 10.000 de ordine de protecție, cu 20% mai multe față de anul trecut.
  • Ronaldo se poate gândi doar la națională. E oficial din acest moment nu mai este jucătorul lui Manchester United.
  • Pentru că un cuplu din 5 suferă de infertilitate, Moș Nicolae vine și la adulții care vor să facă copii. Guvernul vrea să salveze declinul populație cu programul in vitro de 3.000 de euro.
  • Stiliștii sar în sus de bucurie – barba a devenit unitatea de masura pentru succesul în cupluri. Cu cât e mai lungă barba – cu atât și relația – sunt descoperirile psihologilor care schimbă programările din familii.
  • S-a intors roata! Acum Ucraina este cercetată pentru posibile crime de război contra rușilor. În urma unor filmulețe apărute pe internet, ONU suspectează că militarii ucraineni au tras asupra unor ruși care nu se apărau.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA