România descoperă că poveștile de maketing funcționează dacă sunt făcute de oameni deștepți. La Timișoara, maratonul de vaccinare de 3 zile și 3 nopți a început cu bucuria unor cozi în care oamenii arată că vor și pot să scape de COVID. Campania Guvernului lipsește, nu există.

  • PUNEȚI MÂNA PE BOGAȚI: România vorbește intens de schimbarea impozitelor, iar Joe Biden tulbură piețele mondiale: Vrea să le ia bogaților 43% din câștigurile de peste 1 milion de dolari, făcute din investiții.
  • LOREDANA, MILIONARĂ CU MANELIȘTI: Loredana alături de Salam, Jador și Vali Vijelie au depășit 1 milion de vizualizări pe YouTube în 24 de ore.
  • PAMÂNT AM FOST, PAMÂNT RAMÂNEM: România face drumuri puține și proaste și ramâne la pamânt la propriu, pentru că o treime din drumurile României sunt din pamânt.

În 20 de ani, România și-a crescut de 6 ori PIB-ul și am ajuns într-o situație nesperată: Grecia ne consideră o țară esențială pentru turismul lor. Așteaptă 700,000 de români anul ăsta, iar Bulgaria spune că românii sunt salvatorii turismului lor, care produce 12% din PIB-ul de la Sofia.

  • RĂZBOI USR – PNL: Grevă la Iași. Primarul Chirica anunță că va protesta cu banderolă împotrivă samavolnicilor de la USR. La București, cel mai bogat oraș al României, sectorul 1 are același război: Consilierii PNL, impotriva primarului Clotilde Armand.
  • PREȘEDINTE DOAR CU DOUĂ ROȚI: Președintele Iohannis s-a dus pe bicicletă la Cotroceni că să îi roage pe români să o lase mai moale cu poluarea. Cel mai probabil s-a întors acasă cu limuzina.
  • ORBAN LA BANI TRAGE: Șeful PNL-ului, Ludovic Orban, s-a razgindit: Nu mai vrea să le taie avantajale programatorilor care produc 6 miliarde de euro, ba chiar e îngrijorat. Nu sunt școli destule pentru informatică.

Juriul emisiunii ȘTIU a fost format din: Vlad Dumitrescu, Raisa Humeniuc și Ioana Matei.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII
CE „MIAU” FĂCUT...