Când vorbești de 23 de decembrie și de Revoluției nu poți ignora masacrul de la aeroport – când zeci de militari în termen au fost trimiși de armată la moarte.

Sunt șanse tot mai mici ca românii să aibă nevoie de certificat verde la muncă. Partidele de la guvernare negociază și la ora asta cum sa arate legea, dar în toate cazurile, coaliția nu va opta pentru un certificat verde obligatoriu pentru toata lumea indiferent de condiții.

Lecția de marketing negru predată de o româncă din Timișoara. L-a păcălit pe un italian să-i trimită în rate 130.000 de euro ca să poată organiza inmormantarile a 7 rude care ar fi murit de covid…, dar n-au murit.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Povestea polițistului care s-a lăsat de prins infractori care n-au fost cuminti. Acum face benzi desenate pentru copiii care au fost cuminti, cele mai artistice cadouri de Craciun.

Lecții de supraviețuire din madagascar. Ministrul de interne a înotat 12 ore ca să-și salveze viața după ce elicopterul în care era s-a prăbușit în ocean.

Ochii care nu se văd, se uită… la alții! A crescut cererea de detectoare de minciuni. Marinarii românii care vin acasă de sărbători își testează femeile – prea i-au înșelat…