Marcela Feraru, Șerban Picu, Corneliu Riegler, profesor de istorie la Colegiul Național Bilingv George Coșbuc”, cu o experiență de 30 de ani în învățământ, sunt în juriul de astăzi.

  • Președinta Moldovei, Maia Sandu, a venit azi la Iohannis și s-a plâns de cea mai nouă bătaie de cap din țara ei. Rusia susține că militari ucraineni cu haine rusești pe ei vor atacă Transnistria.
  • Asta e cea mai scumpă palmă din lume – a venit condamnarea pentru românul care a pălmuit o femeie pe stradă si a fost dat in judecată. 10 luni de inchisoare.
  • Ronaldo a scos sabia în fața miliardarilor arabi! Cine a clipit primul?
  • Nu doar că nimeni nu mai vorbeste de pace în Ucraina, dar Putin aduce din nou discuția despre bomba nucleară: „O să ne mărim forța!” E contrat însă de Biden, care consideră că Putin vorbește doar ca să se afle în treabă.
  • Nu doar harta Ucrainei – care se modifică de la zi la zi – dă fiori lumii. A apărut si harta poluării.apei și solului. Aici, România nu e codașă – 10 locuri sunt capitale ale morții. Sefii țării continuă să privească cu atenție și îngrijorare.
  • Nu oamenii, ci softurile de Inteligență Artificială îi dau acum afară pe angajați. 98% dintre șefii de resurse umane din America spun că o să folosească de anul acesta roboții ca să facă și angajările, nu doar concedierile.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT