Magda Gheorghiță, Sebastian Ujică și Irineu Darau, senator USR, sunt juriul de astăzi.

  • România rămâne fără reacție în cazul femeii ucise de câini în București, dar păcătele țării noastre continuă. Suntem martorii unei noi situații în care organismele statului nu sunt respectate – un bărbat a furat o mașină de poliție și a fugit cu ea de față cu ofițerii veniți să facă ordine la o petrecere.
  • Inteligența artificială ajunge la tribunal și nu ca să îi ajute pe judecători. Roboții sunt acuzați că nu respectă drepturile de autor și că piratează conținutul de pe internet.
  • Iar Vaticanul începe ancheta! De ce ați făcut sex în catedrală? S-a intamplat în lockdown, când oamenii erau obligați să stătea în case.
  • UE mai oferă un pachet de armament Ucrainei de jumătate de miliard de euro. Apar însă tot mai multe discuții de cum sunt folosite ajutoarele. Ministrul Apărării e acuzat că a cumpărat alimente pentru militarii de pe front la prețuri umflate de trei ori. Vice-ministrul pentru dezvoltare regională a fost arestat după ce a luat mită de 400 de milioane pentru achiziția de generatoare la prețuri mărite.
  • Săracii englezi bogați. Cum au ajuns să se mulțumească cu 3 lire pe oră de la guvern cu condiția ca să nu mai folosească curentul atunci când au mai mare nevoie de el. Între 5 si 6 seara.
  • Și povestea micului geniu care dă peste cap IQ-ul. La 3 ani poate să vorbească în 7 limbi diferite. Explicația este – o aplicație minune pe care o înțelege mai bine decât inventatorii.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE