• Cine râde mai tare face mai mulți bani! Companiile își schimbă politica de angajare în programul „Zâmbet contra bani”.
  • Spune drept, cine te-a mușcat de piept! Mii de plângeri după o singură noapte în club. Cine e vinovat pentru ințepăturile suspecte care par făcute de un ac de seringă.
  • Vom putea avea probleme mai mari cu pielea în viitor. Pielea umană este teren de sex pentru acarieni – bacteriile care ne curăță porii și ne mențin pielea sănătoasă. Din nefericire – și pentru ei și pentru noi – fac sex din ce în ce mai puțin – arată cele mai recente studii. Asta va duce la dispariția lor – si de aici la problemele noastre.
  • Guvernul Ciucă devine „Guvernul fifty Cent”. Ieftinește cu 50 de bani benzina și motorina – pretul carburantului a crescut cu cinci lei, aproape, în ultimul an.
  • Nu-mi pasă, plec de-acasă! Tinerii români din Generatia Z – adică cei născuți după 97, nu mai vor să dea banii pe case și preferă să stea în chirie cât mai mult timp. Altă informatie despre bani: Italia și Spania au căzut din topul țărilor din care românii trimit cei mai mulți bani. Acum Anglia și Germania sunt peste.
  • Prima mașină complet autonomă din România a fost prezentată astăzi la Timișoara. Easy Mile este o mașină mică, cu 6 locuri, electrică și care nu are nevoie de șofer. Prețul este de 150.000 de euro.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE