• Se adună plângerile pentru Nicușor Dan. Primarul Bucureștiului este scos la tablă pentru că proiectul cu Strazile Deschise în week-end s-a transformat în gălagie multă și gunoi cât încape.
  • Vine sau nu o noua pandemie? După ce Belgia a introdus carantina pentru primele cazuri de variola maimuței, Biden a spus că trebuie sa ne ingrijorăm: „Căutăm un vaccin!”
  • Săracii oamenii bogați. Marea Britanie se întoarce în Evul Mediu. Unde duce criza de curent, copiii fac toxinfecție pentru că mănâncă din frigiderele scoase din priză.
  • Maine se fac 3 luni de razboi in Ucraina, ucrainenii își anunță primul succes simbolic. Au condamnat la 21 de închisoare un soldat rus, el în vârsta de 21 de ani, pentru că rusul a împuscat un civil neînarmat.
  • Gabriela Firea trage linie după 6 luni de mandat la ministerul Familiei. România are 1,2 milioane de consumatori ocazionali de droguri. Unul din patru bucureșteni între 12 și 65 de ani a consumat substanțe interzise cel puțin o dată, e raportul făcut public azi.
  • Avion cu motor, de n-ai produce carbon… După doi ani de pauză, Forumul Economic de la Davos revine. Desi organizatorii i-au îndemnat pe cei care vin la eveniment să ia trenul în loc să zboare, ca să nu mai polueze atât de mult, majoritatea iderilor lumii au venit tot cu avionul: ce vreti domnilor, plătim…

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?