• Se adună plângerile pentru Nicușor Dan. Primarul Bucureștiului este scos la tablă pentru că proiectul cu Strazile Deschise în week-end s-a transformat în gălagie multă și gunoi cât încape.
  • Vine sau nu o noua pandemie? După ce Belgia a introdus carantina pentru primele cazuri de variola maimuței, Biden a spus că trebuie sa ne ingrijorăm: „Căutăm un vaccin!”
  • Săracii oamenii bogați. Marea Britanie se întoarce în Evul Mediu. Unde duce criza de curent, copiii fac toxinfecție pentru că mănâncă din frigiderele scoase din priză.
  • Maine se fac 3 luni de razboi in Ucraina, ucrainenii își anunță primul succes simbolic. Au condamnat la 21 de închisoare un soldat rus, el în vârsta de 21 de ani, pentru că rusul a împuscat un civil neînarmat.
  • Gabriela Firea trage linie după 6 luni de mandat la ministerul Familiei. România are 1,2 milioane de consumatori ocazionali de droguri. Unul din patru bucureșteni între 12 și 65 de ani a consumat substanțe interzise cel puțin o dată, e raportul făcut public azi.
  • Avion cu motor, de n-ai produce carbon… După doi ani de pauză, Forumul Economic de la Davos revine. Desi organizatorii i-au îndemnat pe cei care vin la eveniment să ia trenul în loc să zboare, ca să nu mai polueze atât de mult, majoritatea iderilor lumii au venit tot cu avionul: ce vreti domnilor, plătim…

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA