Felix Damian, Balazs Barabas și Mihnea Predețeanu, specialist in comunicare, sunt în juriul de astăzi

  • Cum rezolvă premierul Ciuca problemele profesorilor – face ședinta cu parinții. Urmează și o sedința cu pacienții? Pentru că și medicii amenință cu greva.
  • Noul cod urbanistic al Bucureștiului îi bagă în sperieți pe arhitecți – riscăm să rămânem fără spații verzi, ne intoarce în timp cu aproape 20 de ani.
  • Putin nu recunoaște nici azi că sancțiunile vesticilor lovesc puternic in Rusia, cu toate astea, oamenii de afaceri ruși cer reintroducerea saptamânii de lucru de 6 zile. Președintele Dumei le cere polonezilor 750 de miliarde… compensații pentru investițiile în Polonia de pe vremea URSS.
  • CEDO le cere explicit politicienilor români să recunoască cuplurile formate din cetățeni de același sex. Asta dupa ce asociația ACCEPT și încă 42 de oameni au dat în judecata statul român.
  • La Fetești, nu te mai oprești! Ministrul Grindeanu a găsit soluția să scape de aglomerația de pe drumul spre mare: Taxa de pod dispare pe durata sezonului estival, începand cu 1 iunie.
  • Secretul milionarului care arată ca la 20 de ani – fură tinerețe de la copilul lui. Tratamentele anuale îl costă 2 milioane de dolari, dar nimic nu valoarează cât transfuziile cu plasmă pe care le primește de la fiul de 17 ani.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT