• Cea mai mare victorie a femeilor din acest an. Parlamentul European obligă firmele care sunt listate la bursă să asigure un minim de femei in conducere. Până în 2026, companiile listate vor trebui să aibă 40% femei în rândul directorilor neexecutivi sau 33% în rândul directorilor.
  • Fotbalistii nemti au protestat fata de autoritatile din Qatar pentru ca nu i-au lasat pe teren cu banderola in curcubeu. La poza de start nemtii s-au pozat ca si cum li s-a inchis gura. Tăcuți au fost si pe teren – i-a batut Japonia.
  • Imaginea de Cartea Recordurilor care ii face invidiosi si pe miliardarii din Qatar – în ce țară a apărut cel mai mare cod QR – poate fi scanat din avion.
  • Încă un semn prin care România isi protejeaza investitorii. Enel anunță că pleacă din România pentru că guvernul a pus-o sa plafoneze pretul la energie – iar pierderea sa fie suportata doar de companie. Găsesc ei si alte țări unde să facă profit.
  • România mai primește o veste proastă: Deputații vor să dea din nou liber la arderi ilegale de deșeuri. Cei de la Garda De Mediu, exact cei care ar trebui să ne protejeze, propun un amendament prin care nu poti sa le faci nimic celor care ard deseurile toxice dacă nu e clar ca oamenii mor de la asta.
  • Au innebunit de nervi mexicanii cand au vazut cum o turista s-a urcat pe templul sacru al mayasilor – lucru interzis. Amenda de mii de euro a fost nimic pe langa bataia pe care i-au promis-o urmașii mayasilor

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK