Madalin, Felix și Caius Dobrescu, sunt în juriul de astăzi.

  • Poți să mai faci grevă doar când nu mai poți de bine. UE vrea să interzică europenilor dreptul la grevă în vremuri de criză.
  • Drepturile femeilor scot in strada deopotriva și femei, si bărbați, in Iran. Lupta pentru libertățile iranienilor s-a dus și in Statele Unite. Jurnalista de la CNN – Amanpour, de origine iraniană, a reunțat la un interviu cu președintele Raisi, pentru că acesta i-a cerut să poarte văl pe durata interviului.
  • Referendumul lui Putin, pentru anexarea teritoriile Donețk, Lugansk, Herson și Zaporojie e deja în desfășurare. Pro-rușii umblă cu urnele din casă in casă, săptămâna viitoare vor să anunțe rezultatele.
  • Vrem o țară cum zice Iohannis pe afară! Fie criza cât de rea, totul e bine în țara mea. Asta le-a spus Iohannis românilor din Statele Unite. Comentariile lor au arătat și cât de mult l-au crezut oamenii – „de când ați ajuns la guvernare, au mai plecat două milioane de oameni din țară”!
  • Italia e aproape să fie condusă de o alianță a forțelor de dreapta și extremă-dreapta. Duminică sunt alegeri cu Meloni, Berlusconi și Slavini în rolurile principale.
  • „Scumpi, nu ne mai vedem…” Prețul iubirii devine prea mare pentru întâlnirile din Epoca Inflației în care trăim. Drumul, masa și cazarea nu mai sunt rentabile pentru îndrăgostiții… de bani.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA