Laura Buciu, Felix Damian și Matei Schwartz, Dir. Design Thinking Strategy FCB Health sunt în juriul de astăzi.

  • 6 luni și teroarea continuă. Ucraina rezistă chiar dacă Putin nu se lasă. Astăzi s-a împlinit jumătate de an de când armata rusă – împinsă de Putin – a invadat Ucraina. Totul despre război și analiza, imediat, la ȘTIU.
  • Și pentru că războiul din Ucraina are ecou în toată lumea – în Franța, Macron spune stop risipei. Ce până acum era din abundență, de la toamnă se împarte cu porția să ajungă la toată lumea.
  • Vrei să-i ajuți pe alții? Dormi mai mult! Chiar și o oră în minus de somn, te face mai egoist. Cercetătorii spun că somnul stă la baza luării deciziilor bune și te determină să îi ajuți mai mult pe ceilalți.
  • Cu gândul la prețul gazului, care aproape s-a dublat într-un an, românii au uitat că și curentul s-a scumpit cam la fel. Vânzările de calorifere electrice au crescut de patru ori vara asta, faţă de vara trecută. Nemtii si englezii mizeaza si ei pe incalzirea cu curent, de teamă că Putin le va taia gazul la iarnă
  • Dacă credeai că bărbații sunt cei infideli într-un cuplu – te-ai înșelat! În relațiile de lungă durată, femeile se satură mai repede de partenerul de viață decât bărbații, demonstează statisticile. Principalul motiv – se plictisesc în dormitor.
  • „Ministerul Cafelei ne trebuia nouă?” Birocrație sau adaptare la criza alimentară a anului 2022. Ne pregătim si de Ministerul Cartofului.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE