• Ministrul britanic al apărării o ia pe urmele lui Trump? Dacă beneficiați de apărarea NATO – intrați in NATO! E apelul lui la țările neutre, care sunt protejate de prezența NATO în teritoriu. Prea mult NATO în Europa le pică greu în schimb rușilor, care vor să-și extindă apele teritoriale în zona Mării Baltice.
  • Ai mâncat și te-ai simțit bine? Dai bacșiș obligatoriu! După asta se ghidează un restaurant din Canada care nu îi lasă pe clienți să plece acasă până nu scot din buzunar și ceva pentru ospătari și bucătari.
  • Spune-mi ce mașină conduce partenerul tău ca să îți spun dacă te înșeală! Daca are Jaguar s-ar putea iasă mai des decât trebuie la vânătoare.
  • Fostul șef al SRI, Florian Coldea a fost ieri la DNA. Coldea este cercetat pentru trafic de influență, împreună cu Generalul Dumbravă, în urma denunțului unui om de afaceri, care îi acuză că i-au cerut bani ca să-l scape doar cu o condamnare cu suspendare, într-un dodsar de fraudă cu fonduri europene.
  • România a scris o pagină de istorie. Intr-o fostă capitală a Moldovei, la Siret, a fost inaugurat Muzeul Holocaustului. Este de fapt redeschiderea muzeului de istorie din oraș, care include în sălile sale, dincolo de istoria evreilor și istoria de mii de ani din zonă.
  • Cu fiecare match ești mai aproape de depresie. Cum se joacă aplicațiile de dating cu mintea ta? iti spun in dimineata asta.
  • Weekend-ul vine cu cel mai spumant Festival al primăverii – RO-WINE. Noua ediție de anul acesta se va ține la Fratelli Studios – unde bucureștenii vor avea ocazia să deguste peste 2.000 de tipuri de vin din 15 țări, șampanii de colecție și vor afla noutăți despre uleiul de măsline. Vineri, programul e de la 14 la 20, sămbătă și duminică poți merge de la 12:00.
  • Ciolacu intră în radarul lui Putin. Rusii il acuza pe premierul Romaniei ca face declartii provocatoare si se amesteca in treburile Republicii Moldova. Rusii si-au suparat dupa ce Ciolacu a declarat ca „Nu există moldoveni, nu există o limbă moldovenească, există limba română şi români„.
  • Se modernizează calea ferată către Bulgaria. MInistrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunță lansarea licitației pentru reabilitarea căii ferate Bucureşti- Giurgiu Nord Frontieră – lotul 2. Contractul în valoare de 2, 25 miliarde de lei urmează să se deruleze pe parcursul a 3 ani.

Recomandări

CIUCĂ VREA CANDIDAȚI DIFERIȚI LA PREZIDENȚIALE
CRESC INVESTIȚIILE ÎN ARME NUCLEARE
ÎNCEPE EXAMENUL DE BACALAUREAT
INSIDE OUT 2 DOBOARĂ RECORDUL
PLAJELE DIN SINGAPORE, ACOPERITE DE PETROL
PUTIN ÎȘI APROVIZIONEAZĂ BUNCĂRUL