• După o zi în care a lăsat pe toată lumea să-și dea cu părerea și după audieri care au durat peste 15 ore, DNA a venit azi cu primul comunicat oficial despre urmărirea penală a generalilor SRI în rezervă Florian Coldea și Dumitru Dumbravă, a avocatului Doru Trăilă și a omului de afaceri Dan Tocaci.
  • „Trădător de țară” intră din nou în uz în România. Avem un acuzat de spionaj pentru Rusia – care se vedea și primar de Ploiești. În ultimii doi ani, Alexandru Piscan a făcut fotografii, filmulețe, a spionat obiective militare românești și baze NATO de la noi – toate ajungeau la Kremlin prin ambasada Rusiei de la București. E arestat preventiv pentru 30 de zile.
  • La asta nu te așteptai! Știi cine face sex în mașină după marca pe care o conduce. Ce șoferi inșală mai des azi la STIU.
  • Nu visa prea mult la o Românie curată! Ecologia este pusă pe hold în Brasov – acolo unde o groapă de gunoi de pe vremea lui Ceausescu – abandonată intre timp – va reintra in funcțiune. Acolo se vor aduna zilnic 70 de tone de deșeuri, din care doar 3 tone vor fi procesate. Cetătenii fac referendum – speră ca voința lor să se impună, la fel ca in cazul Roșia Montană.
  • Inteligența artificială face și prostii. Cum te îmbolnăvești dacă te iei după mintea ei – iti spun azi. Noua funcție de căutare a Google, AI Overviews, dă rateuri – pe care ti le dezvălui imediat.
  • Edi Iordănescu a anuntat lotul preliminar pentru Euro. Chiar daca nu prea au jucat marile vedete Drăgusin și Horatiu Moldovan sunt pe lista de 28 de jucători din care 26 vor rămâne la Euro. Avem 4 de la FCSB, 3 de la CFR, iar de la fosta campioană Farul – unul singur. Rapid si Dinamo rămân cu istoria – nimeni nu e chemat în Germania.

Recomandări

CIUCĂ VREA CANDIDAȚI DIFERIȚI LA PREZIDENȚIALE
CRESC INVESTIȚIILE ÎN ARME NUCLEARE
ÎNCEPE EXAMENUL DE BACALAUREAT
INSIDE OUT 2 DOBOARĂ RECORDUL
PLAJELE DIN SINGAPORE, ACOPERITE DE PETROL
PUTIN ÎȘI APROVIZIONEAZĂ BUNCĂRUL