Mădălina Bucur, Felix Damian și Cătălin Stănculescu, fondator Mythologica, sunt juriul de astăzi.

  • Protestele din Franța cu peste 3 milioane de oameni în străzi – după cum zic sindicatele – se transformă într-o vânătoare anti-Macron. Francezii se tem și pentru că Parlamentul a aprobat supravegherea video prin inteligență artificială la Jocurile Olimpice de la anul – tehnologia este considerată o amenințare pentru libertățile civile.
  • Corporatiile multinationale care învârt banii în România primesc o concurență din care și ele pot profita – afacerile de familie. Cu 82% a crescut numărul business-urile în care proprietarii își asumă toata răspunderea în familie. La fel …și profitul.
  • Cine greșește nu plăteste întotdeauna. Azi povestea celui prins high la volan dar care a scăptat de pedeapsa cu închisoarea pentru că … ar fi căzut psihic când a auzit de condamnare.
  • Vrei educație sexuală la școală? Celebra sculptură David al lui Michelangelo e motivul pentru care directorul unei școli a fost concediat. Era prea pornografic!
  • Sărutul franțuzesc primește un update chinezesc. Îndrăgostiții cu relații la distanță se înghesuie să-și cumpere aparatul de sărutat.
  • …și… Te pregătesc pentru week-endul însorit în care poți folosi că hartă nu cea de pe Waze, ci Harta magnoliilor. Vorbim azi cu arhitectul celei mai parfumate hărți – a transformat Bucureștiul într-un loc care i-a făcut pe străini să spună că în loc de o lume verde, preferă viața în roz.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA