• Atenție la psihologii cu practici îndoielnice, avertizează chiar psihologii. Avertismenul Asociatiei psihologilor vine după ce o anchetă jurnalistică a dat exemplul unei academii de psihoterapie care le sugerează pacienților să împrumute bani de la bancă, pentru a se vindeca de cancer prin constelații.
  • Madonna fluieră în Biserică. Îi cere Papei Francisc să o cheme la Vatican – „dăm pe față Cina cea de taină!”
  • În Israel a început în sfîrșit schimbul de prizonieri. 13 ostatici israelieni și 12 thailandezi au fost predați Crucii Roșii din Egipt, anunță CNN. Ei sunt în Egipt și vor fi predați armatei Israelului în orele următoare. Restul ostaticilor vor fi eliberați în grupuri în fiecare zi din cele 4 de armistițiu.
  • Florin Cîțu află miercuri dacă solicitarea DNA de ridicare a imunității ajunge sau nu în plenul senatului. Acuzat de abuz în serviciu pentru achiziția de vaccin în perioada pandemiei, fostul premier a scris pe Facebook că a fost de bună credință. În schimb USR spune că e atac politic pentru că fostul ministru Voiculescu este anchetat.
  • Copiii schimbă codul rutier. Peste 700 de elevi din București au participat la campania „Oprește motorul!”. E un proiect prin care vor să îi responsabilizeze pe părinți să oprească motoarele mașinilor cât timp își așteaptă copiii să iasă de la școală.
  • Clientul care latră nu mușcă. Primul restaurant în care oamenii mânâncă alături de câini. Hot-dogul e interzis!

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN