S-au vaccinat și s-au săturat de lockdown. Englezii s-au bătut cu polițiștii în Parc la Londra și i-au băgat în spital. Nu vor să audă de pașaportul de vaccinare.

  • FEMEILE LIBERE DE LA MUNCĂ ÎN MENSTRUAȚIE. Mai mult decât o floare de 8 martie. Ce înseamnă respectul față de femei. Femeile pot primi o zi de concediu în fiecare lună pe perioada menstruației.
  • PLANETA VACCINURILOR. Planeta a ajuns azi la un miliard de vaccinuri anti-Covid. România vine cu partea ei: 3 milioane. Florin Cîțu și-a pus dorință de Florii: Spune că vrea cele 10 milioane de vaccinați până în august.
  • TEAMA CARE DISTRUGE VIEȚI. Copiilor le e frică de bau-bau. Psihologii le cer părinților să nu-și mai amenințe copiii.

Trofeul Euro a venit la Bucuresti, dar românii l-au zgâriat. Cupa a ajuns repede la Budapesta. Totuși, cel mai fericit român al zilei e Mircea Lucescu. Din nou campion cu Dinamo Kiev, la 75 de ani.

  • NU EȘTI ATENT? STATUL TE ARDE CÂT POATE. Cum își mai bate joc statul de români. Știe că te fură, dar dacă tu nu te prinzi, ești executat silit. Miza amenzilor din lockdown e de peste 100 de milioane de euro.
  • APELUL DIASPOREI: ROMÂNIA, VACCINEAZĂ-NE! Românii din diaspora îi scriu lui Iohannis: „Ajută-ne, lasă-ne să venim în țară să ne vaccinăm, altfel murim între străini!
  • GÂNDEȘTI? VEZI SĂ NU TE EXECUTE. România înapoiată. Dăm înapoi cu jumătate de secol. Apar liste cu intelectualii români care trebuie să fie executați. Dormi liniștit, poliția nu face nimic.

Juriul emisiunii ȘTIU a fost format din Mircea Anghel, Tora Apetrii și Ana-Maria Rus.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT