Medicul Laura Ghibu Ventimiglia, Laura Buciu si Balazs Barabas sunt în juriul de astăzi

  • Lupta pentru supremație dintre americani și chinezi continuă și în bucătărie. Chinezii anunță sfârșitul fast-food-urilor. Mai mulți cartofi prăjiți, mai mulți oameni depresivi pe planetă!
  • Cine a pus autostrada în drum, să o ia înapoi – 7 fermieri din Bacău vor să oprească lucrările la singura autostradă din țară unde treaba chiar merge bine – pentru că întâi trebuie să își strângă recoltele.
  • Animalul îndrăgostit de filme. Merge la cinema și comandă și popcorn. Cine plătește ? – imediat la ȘTIU
  • Secretul adopției va fi divulgat. Guvernul Estoniei vrea să modifice legea și să-i trateze pe copii ca pe oameni mari. Cât mai repede, cu atât mai bine – părinții adoptivi vor fi obligați să le spună copiilor că au fost adoptați.
  • Șeful PSD – Marcel Ciolacu – ia fluturașii de salariu și pensie la analizat – angajați de la stat care au venituri mai mari decât salariul președintelui – adică 25.000 de lei brut – vor fi impozitați suplimentar.
  • Care e asemănarea dintre președintele Americii Joe Biden și primarul Bucureștiului Nicușor Dan? Amândoi spun că nu și-au terminat treaba în primul mandat și vor și sezonul doi. Joe Biden și-a anunțat azi candidatura la președinție. Și Nicușor Dan va participa la algerile de la primăria Capitalei. Nu vedeți voi, dar în București e chiar bine – spune Nicușor Dan.

Recomandări

IRANUL ATACĂ ISRAELUL
ISRAELUL EVACUEAZĂ OAMENII
TO BE OR NOT TO BE
JOHNSON, DESPRE BOALA REGINEI
CINE CONDUCE BNR
120 DE NOI ACUZAȚII