• Cititul în palmă, varianta modernă. Inspectoratul Școlar din Cluj ia aparatul prin care elevii își aleg cariera după ce le spune palma. Nu e vrăjitorie, noile tehnologii chiar fac minuni.
  • Ceaiul, la un pas să devină iarăși motiv de scandal politic între Statele Unite și Marea Britanie. În urmă cu mai bine de 250 de ani, de la ceai a pornit revoluția americană. Acum spiritele s-au încins după ce o chimistă din State le-a ținut lecții englezilor despre cum trebuie băut corect ceaiul. A fost nevoie de intervenția ambasedei Americii, ca să oprească nebunia.
  • Lăsați femeile să hotărască dacă vor sau nu copii. Francezii au trecut în Constituție dreptul la avort. Nicio lege nu interzicea in Franța acest drept, dar au vrut să fie siguri că niciun politician nu se va trezi pe viitor că ar vrea să o facă. Au avut exemplul polonezilor, care și ei redau acest drept femeilor, după ce la șefia Guvernului a ajuns Donald Tusk.
  • Modelul alegerilor primare din State e adus în România de Sebastian Burduja. Vrea să se bată mai întâi cu Nicușor Dan pentru primăria Cpaitalei, iar învingătorul să ia toți votanții, ca să se poată lupta eficient cu Gabriela Firea.
  • Intrați, intrați, nu trageți cu ochiul! Japonezii renunță la o tradiție de un milieniu: femeile pot participa la Festivalul Dezbrăcaților!
  • și… Du-ți papagalul la reeducare, dacă nu vrei să pici tu de papagal! Nu e o glumă, asta au făcut administratorii unei grădini zoolodice din Marea Britanie – pentru că papagalii învățasere de la vizitatori prea multe înjurături.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
XI ȘI PUTIN DUC UN RĂZBOI PT. PACE
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
FACI CA TRENUL!
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
NU MAI BĂGA LA GHIOZDAN!