• Un exemplu de abandon școlar cum doar România poate oferi. Două profesoare au abandonat pe aeroport eleva pe care au dus-o în strainătate – „Treaba ei, si-a uitat certificatul Covid”.
  • Economie de energie sau pomeni electorale? În Bacău primarul oferă transport gratis pentru o treime din populația orașului. Primarul spune că în felul acesta va reduce poluarea în oraș, va fi încurajată folosirea mijloacelor de transport în comun.
  • Dezbrăcat nu e mai bine! Cel mai nou studiu demonstrează că bărbații care pozează fără tricou pe aplicațiile de dating nu sunt prea atrăgători în ochii femeilor.
  • Mig-ul zboară, nimic nu-l doboară! La vremuri noi, zburăm tot cu avioane vechi! Ministerul Apărării s-a mai gândit odată după ce luna trecută a oprit la sol avioanele MIG-21 Lance-R. Vor zbura din nou. Momentan mai sunt bune pentru doar un an.
  • Au dat cu bâta în Deltă – Asociația Parcului Național Văcărești atacă primăria lui Nicușor Dan că nu pune paznici în Delta Bucureștiului și astfel cel mai cunoscut ecosistem sălbatic din capitală arde puțin câte puțin din cauza celor care locuiesc ilegal printre păsări și animale.
  • Între două sticle de vin, miniștrii britanici reinventează operațiile estetice. Vor să ascundă reclamele de copii – să nu știe că există botox, silicoane și dinți albiți.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT