• Marile universități americane dau tonul pentru noua lume de după Covid – vor primi doar studenții care se vaccinează – cum răspunde România, discutăm cu ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, și cu liderul rectorilor din România, Daniel David.
  • România a dat afară din țară un atașat militar al ambasadei Rusiei – nu e clar dacă este o reacție la cererea de solidaritate a Cehiei dar este „un gest incontestabil neprietenos”, spune ambasadorul Rusiei, care anunță măsuri cel puțin egale la Moscova.
  • Caracatița a învins Colectiv și la Oscar – primul film românesc nominalizat vreodată a fost pe aceeași scenă cu veteranii de succes: Frances McDormand și Anthony Hopkins.
  • Fostul președinte Traian Băsescu crede că România este definiția prostiei și că nu trebuie dat drumul la școli fără profesori vaccinați – testele rapide de salivă și vaccinarea pe bandă rulantă sunt argumentele pro-școală.
  • Loredana însoțită de 9 maneliști a ajuns în topul mondial Youtube – premieră pentru România – proiectul este conceput de veteranul Costi Ioniță.
  • Planul european se amână o lună – liberalii se plâng că ministrul Ghinea s-a dus să ia 30 de miliarde fără să-și facă temele – omul USR-ului susține însă că planul se face oricum și că negocierile sunt firești – nu am picat examenul, tragem încă un bilețel.

Juriul emisiunii a fost alcătuit din: Irina Apetrii, Alice Stroescu și Alexandru Dincovici.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE