• Dimineața bună se cunoaște după ziua de ieri. Nu o să mai ai zile proaste dacă respecți ghidul omului matinal. Un consilier de productivitate de la Google recomandă ca în fiecare seară să faci planul pentru următoarea zi și vei scăpa de un blocaj mental.
  • Cum să avem un turism ca lumea dacă autoritățile de la noi nici nu stiu câte camere avem în piața Airbn? Cele mai multe proprietăți funcționează ilegal- apar doar 22.000 de unităţi de cazare. Anul trecut pe Airbnb s-au înregistrat cazări în valoare de 180 milioane de euro.
  • Si… Românii nu mai sunt atât de dornici să lucreze în străinătate. Doar 8% dintre români căutau un loc de muncă afară anul trecut, mult mai puțin decât media mondială de 23%. Românii sunt mai interesați de locurile de muncă la distanță, pentru companii străine – de la pandemie incoace.
  • Europa e pe moarte și trebuie să ne unim că să o apăram. Asta e mesajul lui Emmanuel Macron pentru liderii din Occident. Președintele Franței vine și cu soluții – vrea o academie militară europeană de unde să scoatem pe bandă rulantă soldați profesioniști.
  • Când n-ai profesor, îl faci! A început invazia avatarurilor care vor fi profesori in scolile din Europa. O companie de inteligență artificială rezolva criza. Când profesorii au o problemă și lipsesc în locul lor apare avatarul si elevii nu mai pierd orele.
  • Asta evoluție! De ce a crescut suprafața creierului uman cu 15% în 50 de ani. Și… cum îl folosim – ar mai fi o intrebare la care te invit să răspunzi azi.

Recomandări

CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE
CUM E VREMEA ZILELE URMĂTOARE
CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
CÂT NE COSTĂ SĂ NE APĂRĂM
NEHAMMER IMPUNE CONTROALE STRICTE