• CINA UNUI GREIER MICA fost bună masa de Crăciun? Roagă-te să fie la fel si de viitor. De la Cambridge bate valul schimbării pentru alimentație. Greierii si viermii au un rol tot mai mare. Pe lângă plăcerea de a-i avea in farfurie, viermii pot deveni mancarea pentru păsări si animale – in felul ăsta vom cultiva mai puțin teren pentru nutreț.
  • Precedentul care îi poate scăpa pe vitezomani de amendă: de Crăciun a fost iertat pentru că gonea cu 76 de kilometri peste viteza legală!
  • Crăciun de coșmar pentru milioane de nord-americani. Gerul și zăpada au provocat 25 de morți și zeci de răniți în statul New York.. Peste 1.8 milioane de americani au rămas fără curent electric.
  • Coordonator programe de sport, organizator evenimente si ofiter de politici recreationale au devenit si ele ocupatii oficiale in Romania – in total au fost introduse 11 meserii noi. Influencerii primesc cel mai mare cadou de Crăciun de la statul român. Creator de conținut este acum o meserie cu acte in regulă.
  • Degeaba producem 5.000 de medici pe an – tot stăm pe minus. Ca sa nu rămânem cu cabinetele goale, ministrul Rafila propune ca România să primească medici din țările din afara UE – statul român plătește până la 18.000 de euro studiile pentru un medic.
  • Expresia concediu maternal e pe cale de dispariție. Acum tații sunt cei care vor sa le ia locul la concediul de crestere a copilului. Sunt cu 34% mai multi tați in situatia asta decât inainte de pandemia covid. Raportul l-au facut britanicii.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI