Balazs Barabas, Sebastian Ujică și Conf. Univ. Dr. Oana Băluță, cercetătoare specializată în gen și politică, sunt în juriul de astăzi.

  • Ca la 20 de ani, fara griji și fără bani. Expresia le dă bătăi de cap de-adevăratelea angajatorilor. Numărul tinerilor care au un job în România e la cotă minimă! Niciodată nu am stat mai prost în istorie.
  • E viața mai scumpă? Noi să fim sănătoși! Problema e că și sănătatea e mai scumpă – prețurile pentru consultațiile medicale au crescut cu până la 30 la sută în ultimul an.
  • Să nu te mire dacă în curând vei vedea procese judecate de inteligenta artificială. Boții au trecut examenul la drept constitutional, penal si fiscal – e concluzia unui studiu realizat de un profesor universitar de drept.
  • Uluit că peste un milion de francezi au ieșit în stradă să protesteze și că toată lumea a aflat, Macron a găsit soluția! A vorbit cu cine trebuie ca să nu se mai afle. E acuzat că a încercat să-i cumpere pe jurnaliști și să scrie de bine despre reformele lui.
  • Secretul milionarului american care plătește milioane de dolari pe an ca să întinerească. Medicii sunt uluiți: „Unele organe le are acum ca la 18 ani”. Vârsta lui reală – 45.
  • Cealaltă față a mișcării MeToo. Un sfert din bărbații între 25 și 34 de ani simt nevoia să-și arate masculinitatea prin agresivitate si violență.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?