Balazs Barabas, Sebastian Ujică și Conf. Univ. Dr. Oana Băluță, cercetătoare specializată în gen și politică, sunt în juriul de astăzi.

  • Ca la 20 de ani, fara griji și fără bani. Expresia le dă bătăi de cap de-adevăratelea angajatorilor. Numărul tinerilor care au un job în România e la cotă minimă! Niciodată nu am stat mai prost în istorie.
  • E viața mai scumpă? Noi să fim sănătoși! Problema e că și sănătatea e mai scumpă – prețurile pentru consultațiile medicale au crescut cu până la 30 la sută în ultimul an.
  • Să nu te mire dacă în curând vei vedea procese judecate de inteligenta artificială. Boții au trecut examenul la drept constitutional, penal si fiscal – e concluzia unui studiu realizat de un profesor universitar de drept.
  • Uluit că peste un milion de francezi au ieșit în stradă să protesteze și că toată lumea a aflat, Macron a găsit soluția! A vorbit cu cine trebuie ca să nu se mai afle. E acuzat că a încercat să-i cumpere pe jurnaliști și să scrie de bine despre reformele lui.
  • Secretul milionarului american care plătește milioane de dolari pe an ca să întinerească. Medicii sunt uluiți: „Unele organe le are acum ca la 18 ani”. Vârsta lui reală – 45.
  • Cealaltă față a mișcării MeToo. Un sfert din bărbații între 25 și 34 de ani simt nevoia să-și arate masculinitatea prin agresivitate si violență.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA