Laura Buciu, Mădălin Mihai și Vladimir Ionaș, sociolog, sunt în juriul de astăzi

  • Rotativa mai așteaptă. Cei 3 crai de la răsărit, Ciucă, Ciolacu și Hunor – au găsit soluția pentru toate problemele țării – au strigat la unison „ASUMARE” și-l țin premier pe Ciucă până rezolvă criza din educație.
  • Omenirea după CIP-ul și asemănarea lui Musk. Neuralink trece la nivelul următor – a primit undă verde să testeze implanturile cu CIP-uri în creierul oamenilor, ca să ne putem conecta mai ușor la calculatoare.
  • Gafă uriașă la Google! Nu vă mai jucați de-a sclavia – brazilienii cer companiei Google să renunțe la o aplicație mai ofensatoare decât permite legea și bunul simț.
  • Guvernul nu găsește necunoscuta din ecuația complexă dată de profesori. Protestele se răspândesc în toată țara și profesorii amenință că vor ieși în stradă în număr și mai mare săptămâna viitoare.
  • Au mai rămas două zile până la runda finală pentru postul de președinte al Turciei. Bătălia dintre Erdogan și Kilicdaroglu rămâne strânsă. Kilicdaroglu este convins că o să câștige alegerile – chiar dacă cele mai recente sondaje îl dau pe Erdogan favorit.
  • „Omenirea trebuie salvată de inteligența artificială!”, avertizează liderii G7. Săptămâna viitoare se întâlnesc ca să vadă exact care sunt amenințările cu care vine ChatGpt.

Recomandări

X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
MOMENTUL ATACULUI
ESA CREEAZĂ O ECLIPSĂ ARTIFICIALĂ
„ECHITATEA POATE SALVA EDUCAȚIA”