Felix Damian, Mădălina Bucur și Alexandru Găvan, alpinist, sunt în juriul de astăzi.

  • Vrem o țară ca în România” ar putea fi un nou trend al copiilor în social media. Frig, frig! Dar copiii din România vor fi primiți cu căldură în școli. Suntem singura țară din Europa în care Guvernul spune că nu se pune problema crizei de energie în scoli, deși mai multe universități din țară își trimit studenții acasă să consume gazul pe banii parinților.
  • Armageddon-ul se transmite LIVE la noapte în întreaga lume. Ar trebui să îl privim, nu cu panică – ci ca pe o victorie a civilizației noastre. NASA trimite o sondă care trebuie să lovească un asteroid, ca să vadă dacă suntem pregătiți pentru o catastrofă care vine din spațiu.
  • Am virat spre verde, dar am rămas pe roșu. Marea îngrijorare a celor care și-au cumpărat mașini electrice. Prețul la incărcare a crescut cu 42% în ultimele 4 luni, iar cheltuielile sunt din nou comparabile cu cele de la benzinărie.
  • Italia virează la dreapta! Politic! Giorgia Meloni devine prima femeie premier care va conduce cel mai de dreapta guvern italian de după al Doilea Război Mondial. Ea va face echipă cu Berlusconi și Salvini in coaliția care sperie Uniunea Europeană.
  • Românul care a intrat în Cartea Recordurilor pentru că a cântat la pian pe Everest a reușit un nou record: cel mai lung concert la pian: 130 de ore!
  • Și o întâmplare desprinsă din filme- ministru furat de „mafia drogurilor” . S-a întamplat în Belgia – 4 suspecţi au fost arestaţi pentru o tentativă de răpire a ministrului justiţiei.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA