ȘTIU, 26 septembrie, ora 08:00, cu Mihaela Măncilă și Alex Anghel

  • Ciolacu a explicat ieri cum face el 45 de miliarde de euro intr-un an doar prin noile măsuri fiscale pentru care vrea să-și asume răspunderea. 15 miliarde de euro prin faptul că va renunța la facilitățile pentru IT-iști si alte categorii, iar alte 30 de miliarde de euro din eliminarea evaziunii fiscale – pe care Ciolacu e sigur că o va rezolva prin măsurile sale. Doar primarii au reușit să-l sucească pe Ciolacu – vor avea voie să cheltuiască la anul mai mult de 2.5% pe concerte – doar e an electoral.
  • Frica de șefi îi face pe angajați să mintă mai mult decât de obicei. Dacă un om minte de 3 ori în primele 10 minute în care cunoaște pe cineva, în ceea ce privește relația șef angajat, în America, angajații spun că își mint șefii în mod constant.
  • După atacul de săptămâna trecută asupra sediului de la Sevastopol, a venit și confirmarea oficială. Moscova și Kievul anunță moartea comandantului Flotei ruse a Mării Negre. În atac, ucrainenii au folosit rachete cu rază lungă de acţiune Storm Shadow.
  • Eu te-am făcut, tu mă omori! Trăim deja momentul în care Inteligența Artificială se răscoală pe stăpânul uman. O iei peste chatbot… de nu te vezi.
  • Într-una din capitalele financiare ale lumii, banii nu se fac doar cu mintea, ci și cu sufletul. Azi – despre metodele de angajare – marile companii din Singapore lucrează cu tehnici… feng-shui.
  • Dar avem si drama neînțeleasă a tinerilor: „Vrem prieteni și nu ne găsim”. Sunt programe prin care tinerii oferă și mii de euro ca să intâlnească oameni – pentru că obiceiul natural s-a stricat odată cu Pandemia Covid.