Marcela Feraru, Răzvan Țupa și Adrian Năstase, fost premier al României, sunt juriul de astăzi

  • „Război și pace” se transformă în „Război sau pace” . Rușii s-au trezit după week-end-ul dominat de strategiile pentru pace gândite de China, Franța și Germania. „Acum nu, te rog eu -Nu” e mesajul omului lui Putin, Peskov. Macron și Scholz i-au dat de înțeles lui Zelenski că până la toamnă Vestul ar mai susține pacea.
  • Trei ani a durat, dar autoritățile medicale trebuie acum să recunoască: imunitatea naturală la Covid-19 există și funcționează. Asta tot după ce abia acum Departamentul Energiei din America își reconsideră poziția despre virus – da, credem că s-a scurs dintr-un laborator din China.
  • Noile tendințe în business – de la birou, direct în club! Cea mai bogată influenceriță din lume – Chiara Ferragni – a dat moda la Milano – îmbrăcată într-o ținută Gucci.
  • Drama lui Coșbuc e dată peste cap de spiritul antreprenorial de la noi. „Noi vrem pământ” , dar nu știm ce să facem cu el. Ziarul Financiar scoate în evidență faptul că deși în medie un român are de trei ori mai mult pământ decât un neamț, are mai multă nevoie decât neamțul de mâncare din import. Speranța poate veni de la tineri. Într-un an 2.000 de fermieri New Generation încep business-ul cu bani europeni.
  • Dronele pot deveni asasini pentru armată? Americanii aduc în realitate scenariile din filmele SF – au pus pe drone recunoașterea facială ca să nu mai rateze ținta. Inginerii militari se tem de momentul în care roboții întorc armele spre creatorii lor.
  • Absurdul prezentului – sau modernitatea 2023: Poți decide să-ți schimbi sexul la 10, dar nu ai voie să te căsătorești la 17.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN