• E Rege-n țara lui. Președintelui Iohannis va primi un palat, după ce își termină mandatul. Vila monument-istoric de lângă parcul Herăstrău va fi noua casă a lui Klaus Iohannis. E la fel de mare cât un teren de handbal.
  • Primarii din București fac trotuarul!… și se acuză unul pe altul că își încalcă zonele. Ilegal! Robert Negoiță e supărat pe Nicușor Dan că l-a pus pe „tipul de la cablu” să-i strice o alee proaspăt pavată
  • Fata mea este model. Se ia lumea după el. Taylor Swift are o copie în Philippines. Cântă, dansează și organizează turnee. Între timp, în familia adevăratei Taylor Swift – tatăl artistei, în vârstă de 70 de ani, e acuzat că l-a agresat pe un fotograf
  • Bienvenidos a Romania. Premierul Ciolacu invită multinaționalele din America să investească „în noul El Dorado al continentului”. Au și de ce să vină – Ciolacu dă asigurări că vom avea un PIB de 500 de miliarde de euro în următorii ani.
  • Pentru o țară bogată așa cum visează premierul Ciolacu, e nevoie de investiții masive. De asta se ocupă președintele Iohannis. De la România Educată trece la România protejată – Iohannis vrea un pact național pentru protecția mediului.
  • Inevabitabil va fi rău – e răspunsul Kremlinului, după întâlnirea de la Paris a liderilor europeni. „Simplul fapt că s-a discutat despre posibilitatea de a trimite trupe străine în Ucraina, schimbă total situația” – spune Peskov, purtătorul de cuvant al lui Putin. Șeful NATO, Jens Stoltenberg, calmează spiritele: nu trimitem trupe!

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
ZHANG INTRĂ ÎN ÎNCHISOARE PENTRU POSTĂRI
,,PLASTICUL VIU” TE SCAPĂ DE POLUARE
TINERIII VOR VOT OBLIGATORIU
MERGI LA CELE MAI SCUMPE RESTAURANTE DIN UE