• Mult zgomot pentru nimic. Direcția pentru investigații criminale din Argeș a crezut că a dat peste un artefact din secolul al 18-lea nedeclarat. Coiful, căci despre asta era vorba, s-a dovedit de fapt a fi mai degrabă o jucărie mult mai nouă.
  • Dupa scandal, mulți viteji se arată. Nicușor Dan schimbă regula pentru programul ,,Străzi deschise”: fără muzica tare, fără amplificatoare. Ca să se audă mai bine claxoanele, motoarele și tramvaiele de pe bulevardele din împrejurimi.
  • Britanicii se simt tot mai mult ca peștii pe uscat. Unul din meniurile lor preferate – fish and chips, e tot mai scump și mai greu de găsit. O parte de vină o are și ,,Marele rechin” de la Kremlin.
  • Ai grijă ce îți dorești – e foarte posibil să nu ți se întâmple niciodată! Doar cinci la sută dintre români au meseria visată în copilărie. Pe primul loc, culmea, nu e medic, IT-ist sau manager! E învățător!
  • Convenția anuală a susținătorilor armelor de foc a început în Houston, Texas, la 250 de kilometri distanță de școala în care acum trei zile și-au pierdut viața 19 copii și doi profesori, în urma unui atac cu arma. În Statele Unite au crescut cu 800 la suta vânzările de rucsacuri anti-glonț pentru copii.
  • Regina Elisabeta a rămas tablou când a văzut de ce e în stare inteligența artificială. Portretul reginei realizat de computer îi face pe critici să se întrebe: e sau nu artă atunci când e concepută de un soft?

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT