• Continuă armistițiul dintre Israel și Hamas. După cele 4 zile în care armele au tăcut și s-au făcut schimburi de oameni – ostatici versus prizonieri – Israelul anunță că acordul de incetare a focului va fi prelungit cu inca doua zile – până joi dimineață. Informația fost confirmată și de Hamas.
  • În Israel este astăzi si Elon Musk – a vorbit cu Netanyahu, președintele Sharon și liderul opozitiei Benny Gantz.
  • Avem cu ce ne mândri – primele drone „made in România” pentru deminare. Hyper Drone poate zbura 75 minute, cu viteza de 80 de km/h la o altitudine de 1.000 de metri. OVES Enterprise va începe producția de drone la București din 2024.
  • Cel mai hotărât guvern din lume! Pentru că producătorii de țigări pierdeau prea mult, guvernul din Noua Zeelandă a renunțat la legile anti-fumat impuse acum doi ani. Neo-zeelandezii au interzis atunci fumatul pe viață pentru orice cetățean născut după anul 2009.
  • Iohannis si-a pus opozitia in cap. La recepția de la Cotroceni de Ziua României – Iohannis nu i-a invitat și pe liderii partidelor parlamentare din opozitie – Drulă de la USR și Simion de la AUR. În sală vor fi câteva sute de invitați.
  • Pompierii din Botoșani criticați că fac pe bijutierii. au fost chemați de urgență să taie verigheta unui pacient și și-au făcut foarte bine si treaba de lăcătuși.
  • „Doar vă dați ecologiști”. Partidul Verzilor din Germania – aflat si el la guvernare – este criticat că are oameni ipocriti. La congresul in care meniul oficial continea produse fine și bio – ca șnițelul de țelină și slănină vegană – au fost sute de pizza cu carne.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN