În această seară în juriu se află Balazs Barabas, Florin Hozoc și Răzvan Botea de la Ziarul Financiar

  • Adevăratul război abia ACUM începe! În urmă cu puțin timp, Israelul a intrat cu toată forța în Fâșia Gaza, iar HAMAS atacă in acest moment orasul Tel Aviv.
  • S-a terminat distracția! Clotilde Armand își ia haina de polițist și vrea să sancționeze toți patronii de cluburi care dau petreceri în parcul Herăstrău. Clotilde face totuși o concesie – petreceri, da – dar până la 11 seara, apoi la somn!
  • Guvernul Ciolacu continuă lupta cu evaziunea fiscală și criza de bani de la buget. „Cumpărați prea multă hârtie igienică” e supărarea ministrului de finanțe Boloș față de primari și funcționari publici. Până acum n-a șters-o nimeni de la birou – scaunul le ține cald.
  • Vara e ca iarna! Moda îi duce la plajă si pe schiori. Cu cel mai călduros costum de baie din istorie – plus schiuri pentru jet.
  • La o zi după ce Pfizer și BionTech au anunțat vaccinul unic care combate și gripa, dar și Covid-ul, în România a apărut raportul Curții de Conturi pentru perioada pandemiei. Concluzia e că România a gestionat-o foarte prost. Am ajuns să distrugem milioane de doze de vaccin care depășesc 100 de milioane de euro.
  • la crescut copii! A apărut manualul prin care îi educi, îi hrănești și le dai sfaturi despre divorț – totul după Inteligența Artificială.
  • Și mare atenție! Sperma sfidează legile fizicii. Cercetătorii japonezi au descoperit că sperma, odată eliberată, își mișcă coada și astfel este împinsă înainte în cursa către fertilizarea oului. Mișcarea cozii sfidează cea de-a treia lege al lui Newton pentru că nu se supune principiului acținii și reacțiunii.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META