Laura Buciu, Balazs Barabas și Carmen Negoita – fashion bloggerul, care a atras prin alegerile vestimentare nu numai aici, în România, ci și în cadrul Fashion Week-urilor, sunt în juriul de astăzi.

  • La mare, la soare – speranțele sunt goale. Litoralul românesc conduce în topul nedorit – destinațiile care i-au dezamagit pe turisti in această vară. Preferatele au fost Maramureș și Bucovina.
  • Noi să fim sănătoși! Un miliard de dolari amendă pentru compania care ii plătea pe medici să recomande medicamente cu dedicație. Povestea din spatele laboratoarelor inchise.
  • E moda căzăturilor sau ce? Spectatorii au rămas mască atunci când au văzut manechinele cum au căzut în serie la Săptămâna Modei de la Milano.
  • Referendumurile inventate de Putin fac Rusia mai mare. Primele rezultate arată că peste 95% dintre votanți au fost pentru alipirea la Rusia a regiunilor Donetk, Lugansk, Herson și Zaporojie.
  • Nu fac cea mai bună mâncare, dar o au pe cea mai bună. Topul culinar făcut de TripAdvisor claseaza Anglia prima in lume la restaurante. Al doilea loc din lume este in Rio de Janeiro. Un restaurant italian completeaza podiumul. Românii au si ei loc – pe scaun, la mesele lor 🙂
  • Încet-incet, Europa e guvernată dupa princiipiile haiducilor lui Pintea si ale lui Robin Hood. Economistul șef al Băncii Centrale Europene propune suprataxarea marilor averi și a companiilor cu profituri mari – banii vor fi redirectionati ca ajutoare pentru cei care nu s-au priceput la fel de bine să facă bani.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT