Au bani de dat, sunt smecherii de la stat: Azi – lista celor mai bine plătiți oameni de la buget – omul-record se apropie de un milion si jumătate pe an. Asteaptă sa-l cunosti, merită!

Nemții au găsit metoda pentru oamenii care au rămas singuri in pandemie si sunt deprimati. Poți să mergi la bordelurile de imbratisari – unde o imbrățișare all-inclusive costă 70 de euro.

Filmul care a înnebunit planeta de sărbători. „Dont look Up” primește o provocare din România – „Privește Cerul” poate ajunge pe Neflix. Șefii Netflix le cer iertare privitorilor pentru că au provocat certuri la masa de Crăciun.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA

Prea mult trafic pe DN de Crăciun și Revelion? Gata, a dispărut coșmarul! Șoferii care merg cu viteza melcului pe Valea Prahovei pot acum să și citească. Pagini uriașe din cărți pe marginea drumurilor!

Când iubești prea mult animalul de companie, poți să îi faci și rău. Medicii veterinari îi avertizează pe proprietari: cățeii ajung pe masa de operație pentru că de sărbători mânâncă bomboane și ciocolată în exces.

Și… Ține-te bine, Bambi – una din cele mai emoționante animații Disney – nu este poveste pentru copii! O nouă traducere a romanului original din 1923 dă de înteles că autorul s-a folosit de fapt de Bambi ca să-i avertizeze pe evrei că va urma coșmarul pentru ei. Și peste 10 ani Hitler a ajuns la putere în Germania…