Marga Nițu, Felix Damian și Alexandru Pânișoară, urbanist, sunt juriul de astăzi

  • Veste bună pentru femei în prag de 1 martie. Franța și Anglia au îndeplinit planul – 40% dintre membrii din conducere sunt femei. Ministrul de externe din Germania – o doamnă – are un plan și mai profund: vrea un minister paralel pentru femei – poate va fi mai multă înțelegere în lumea prea încercată de războiae.
  • Copii, nu stați cuminți! E timpul ca Nicușor Dan să vă scoată la joacă în parcurile din București. Nicușor vine cu două premiere. Locurile de joacă vor avea de acum și elemente pentru copiii cu nevoi speciale – numiți in proiect „copii atipici” . Vor apărea și contractele de mentenanță – asigurate de firmele care pot repara repede tot ce se strică.
  • Dură e viața din bucătăriile de lux! Cum pierd stele Michelin chefii care nu țin pasul cu toate noutățile din lumea gastronomiei azi.
  • România s-a apucat de consolidat și de reabilitat! Ministrul Dezvoltării a semnat azi aproape 60 de contracte de consolidare seismică pentru blocuri și instituții publice, prin programul Valul Renovării, cu bani din PNRR. Plus alte 22 de contracte de creștere a eficienței energetice. Valoarea contractelor este de aproape 108 milioane de euro.
  • Fără zahar, fără calorii și fară… o viață sănătoasă. Englezii pun la colț unul dintre cei mai folosiți îndulcitori din lume – eritriol, pe care îl găsesti în putem spune prea multe produse, „provoacă atacuri de cord și accidente vasculare” – e explicația.
  • Femeile se pregătesc mâine să primească flori, dar un studiu trist le iese în întâmpinare. 70% dintre femei primesc flori doar la ocazii speciale – 8% nu primesc deloc.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN