Felix Damian, Balazs Barabas și Andrei Perianu, expert financiar și cofondator Bankata, sunt în juriul de astăzi.

  • Ne-au curentat mașinile electrice. Guvernul Ciucă se plânge în fața UE că România vrea o amânare de 5 ani ca să treaca la motoarele electrice. „Așa ne mișcăm noi, mai greu”.
  • Obișnuieste-te să vezi mai multi soldati prin zonă! NATO anunță că va crește de la 40.000 la 300.000 numărul soldaților din forța de reacție de rapidă.
  • România stă pe o grămadă de bani, dar refuză să se atingă de ei. Este vorba despre 3,8 miliarde de euro din fonduri PNRR. Prima tranșă a intrat în conturi încă din decembrie 2021, dar guvernul nu a reușit să scoată de acolo niciun euro pentru că nici un proiect nu a primit undă verde.
  • Medicina intră în Epoca SF. Studenții la medicină nu mai fac experimente pe cadavre – hologramele manechin îi ajută să devină experți.
  • Poluarea ucide, iar acum știi și cât ucide. Agenția Europeană de Mediu a publicat un raport care arată că 10% din cazurile de cancer de pe continent sunt provocate de poluare.
  • O femeie din Indonezia și-a dat în judecată soțul după ce a aflat că acesta este de fapt femeie. Victima susține că nu și-a dat seama de adevăr în cele 10 luni de mariaj, deși cei doi au avut relații intime. Descoperirea a fost făcut după ce mama miresei a intrat la bănuieli.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI